Home  /  Lesgevers

Ontmoet Onze Fantastische
Dansleraars

A dance teacher helps their students find the
song in their heart, the beat in their
feet and a passion for life.
Modern/Jazz & Crew

Désiree Van Leemput

Désiree is geboren op 19 november 1992 en zette haar eerste danspasjes in ‘Academie Muziek Woord Dans Beeld Lebbeke’. Hier volgde ze 6 jaar klassiek ballet. Toen ze 10 jaar was begon ze te dansen in ‘MOVE Dancecenter’ te Aalst. Hier volgde ze verschillende stijlen; New Style, Funky Jazz, Ragga en Klassiek ballet. Na een auditie was ze ook enkele jaren lid van ‘the little groovies’ o.l.v. Michel Froget.

Désiree danste en choreografeerde 4 schoolmusicals tijdens haar middelbare schooltijd.
In 2011 volgde ze een jaar klassiek ballet en pointes bij ‘Dansateljee’. Désiree was van 2012 tot 2013 lid van ‘Company NOI’, een jazz company uit Antwerpen. Hiermee nam ze deel aan het ‘New Prague Dance Festival’ en won 2 prijzen. In 2010 begon ze haar opleiding als Bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie optie groepsfitness. Deze ronde ze met succes af in 2013. Sindsdien gaf Désiree les op verschillende scholen.

In 2013 startte Désiree met dansen en lesgeven bij ‘DNA2DANCE’. Ze danste bij Modern D en danst tot op heden bij selectie urban. Ze gaf binnen onze dansstudio reeds aan heel wat groepen les: ministars, maxistars, megastars, superstars, novastars, urban A, modern B, modern C en modern D. Ze volgde volgende workshops bij ‘Danspunt’: partnertechnieken (Michel Froget), creatieprocces choreografie modern (Jesse Grossen), Klassiek (Ann Van den Broeck en Clarissa Wedding-Jennes), pilates (Virgini Van Hecke), Horton technieken (Marieke Debaere), improvisatie hedendaags (Caroline d’Haese) en Floorwork (Susanne Bentley). Haar grote droom was altijd een eigen dansstudio te hebben waar ze haar passie voor dans kan delen met vele andere dansers. Deze droom kan ze nu waarmaken.

“Dans is voor mij een uitlaatklep, een manier om gevoelens te uiten en te verwerken. Dans is mijn passie en deze wil ik graag delen met anderen.”

Jamaican Dancehall

Matthew Richards

Matthew Richards geboren in Jamaica, is de oprichter en leider van de meermaals bekroonde Jamaicaanse dansploeg Shady Squad en heeft verschillende titels behaald zoals tweevoudig World Reggae Dance Champions, 4 keer Awardwinnaars voor Jamaica's favoriete dansgroep, Winnaar van de International Dancehall Championships en Dancehall-king in Jamaica. Als danser, choreograaf en podiumkunstenaar heeft Matthew veel grote projecten gedaan, zowel lokaal als internationaal. Hij werkt ook met vele artiesten op nationaal en internationaal niveau.
Matthew woont momenteel in België en heeft het enige Caribbean-dansevenement in België gecreëerd, genaamd GROOVE.
Samen met zijn partner Marie Kerida organiseren ze workshops, evenementen, choreografische wedstrijden en reizen om voornamelijk Jamaicaanse en Caribische dans en cultuur in Europa te promoten. Samen met Marie Kerida blijven ze samen lesgeven en dansen.
Hun leuke, sexy, expressieve stijl in combinatie met hun ingewikkelde creatieve choreografie heeft de namen ``Shady Squad & Kerida`` op sommige van de populairste video's op youtube en Jamaicaanse tv gezet, en op podia wereldwijd.
Matthew houdt van lesgeven en verspreidt zijn urban dans en kennis al jaren, lokaal en internationaal.
▪︎ Artists :
Vybz Kartel, Rihanna, Drake, Sean Paul,
Major Lazor, Busy Signal, Aidonia,
Beenie Man, Konshens, J Capri,
Mavado, ... ▪︎ Semi-finalist Juste Debout 2017 ,
Bercy, Paris.
Hiphop

Morgane Van Den Berghe

Morgane is geboren op 26 december 2005 en startte van jongs af met dansen bij ‘Dasa’ te Asse. Ze volgde daar showdance en hiphop en stroomde door naar de groep van Jens De Greve, die deelnam aan Belgium’s Got Talent. Vervolgens volgde ze dansles in Meise bij ‘Excess’. Om daarna thuis te komen bij ‘DNA2DANCE’. Ze startte bij ons op 10-jarige leeftijd en volgt tot op heden de lessen; modern, urban, klassieke technieken en showdance. Morgane maakt dan ook deel uit van selectie modern en urban. Morgane is bezeten door dans.

Ze volgde al verschillende workshops bij ‘Kamata’ en bij ‘S.O.D.C.’. Morgane maakte al deel uit van de wedstrijdgroep streetdance van ‘DDC’ te Londerzeel, ze nam deel aan de auditie van ‘Studio Dansemble’ danspartner van ‘Studio 100’ met een positief resultaat maar ze koos om deel uit te maken van de wedstrijdgroep Ragga van Sandrine Lamot en zo heeft ze ook nog tijd om trouw te blijven aan haar, naar eigen zeggen, lievelingsdansschool ‘DNA2DANCE’.

``Dansen is een groot deel van mijn leven. Het is iets waar ik mijn gevoelens door kan uiten.``

Klassiek Ballet & Modern/Jazz

Emma Hals

Emma Hals is geboren op 13 juni 2000 en startte met dansen op haar 3 jaar in de Muziek academie van Lebbeke. Emma danste tot haar 20 jaar in de Academie van lebbeke en kreeg daar een klassieke opleiding van haar mama. Klassiek ballet zit haar dus goed in de genen.
Ook heeft ze in de academie een Jazz dance opleiding gekregen. Buiten het dansen is Emma zelfstandig Kindercoach en is ze studente aan de Hogeschool van Mechelen, daar studeert ze Kleuteronderwijs.
Al haar werk staat in het teken van kinderen, zo geeft ze al vanaf haar 16 jaar sportkampen in Lebbeke. Op zaterdag is Emma te vinden in het zwembad, daar geeft ze zwemles bij Swim (baby en peuterzwemmen).
Kiddo’s

Luna Boelaerts

Luna is geboren op 27 april 2000 en danst al sinds ze zich kan herinneren. Ze begon als klein meisje bij ‘Footloose’ in Merchtem. Daarna kwam ze bij ‘Gembada’ terecht en eindigde uiteindelijk bij ‘DNA2DANCE’. Ze heeft 7 jaar bij ons gedanst in verschillende groepen; showdance, klassieke technieken, modern en urban.
Luna maakte ook deel uit van de selectie modern en urban. Ze gaf al 3 jaar les bij ons in de stijlen modern, hiphop en showdance. Luna volgde 3 jaar de zomerstage van ‘Terpsichore’. In 2020 startte ze haar opleiding Bachelor Docent Dans aan de ‘ArtEZ hogeschool voor de kunsten’ in Arnhem.

“Dans is een constante factor in mijn leven, het is mijn uitlaatklep en een deel van mijn persoonlijkheid, en gewoon SUPER leuk om te doen!”

Showdance & Ladies

Carine Spiessens

Carine is sinds haar kindertijd gepassioneerd door dans. Ze danste vooral klassiek ballet en jazz en op haar 35ste leerde ze old school hiphop kennen. Ze kreeg toen de kans om zelf les te geven en mee een dansgroep op te richten.

Haar dansstijl kan je best omschrijven als een fusie van verschillende dansstijlen waar ze gedurende al die jaren heeft mogen van proeven.

In showdance kan ze dus alle richtingen uit maar 1 ding staat steeds centraal bij Carine: het vertellen van een verhaal op basis van een goede danstechniek maar vooral met passie, gevoel en een hechte teamspirit! Carine hoopt dit alles te kunnen delen met jullie.
Koppeldans

Johan en Tessa

Johan is verschillende keren Belgisch kampioen Latin en Benelux Kampioen Latin, hij is ook 2 maal 10-danskampioen (Standaard en Latin).
Hij behaalde verschillende podiumplaatsen bij internationale danswedstrijden en nam 7 keer deel aan het Wereldkampioenschap Latin.

Johan is gediplomeerd lesgever bij Danssport Vlaanderen in Standaard en Latin dansen.
Hij is ook gecertifieerd Zumba; Zumba Gold (senioren) en Pilates lesgever.

Samen met Johan is Tessa ook verschillende keren Belgisch kampioen Latin en Benelux Kampioen Latin, zij is ook 2 maal 10-danskampioen (Standaard en Latin).
Zij behaalde samen met Johan verschillende podiumplaatsen bij internationale danswedstrijden en nam ook 7 keer deel aan Wereldkampioenschappen Latin. Tessa heeft een pedagogisch diploma en is gediplomeerd lesgever bij Danssport Vlaanderen in Standaard en Latin dansen.
Crew

Pauline Keppens

Pauline is geboren op 28 juli 2000. Haar eerste danspasjes zette ze bij ‘Footloose’ te Merchtem. Hier danste ze 4 jaar waaronder 1 jaar klassiek ballet. Ook danste ze 1 jaar bij ‘Gembada’ te Merchtem en in 2011 kwam ze bij ‘DNA2DANCE’ terecht. Hier kreeg ze, naar eigen zeggen, de kans om open te bloeien.

Ze doorliep enkele fun-groepen en verdiepte zich in de stijlen modern en urban. Tot op heden danst ze bij de groepen Modern/Jazz gevorderden en Hiphop gevorderden Ook volgt ze al 6 jaar klassiek ballet aan ‘De Academie Buggenhout’. In 2015, 2016 en 2017 volgde ze de zomerdansstage van ‘Terpsichore’. Pauline is een enorme meerwaarde binnen ons lesgeversteam en gaf al les aan enkele fun-groepen, groepen modern en klassiek ballet.

“Dans is voor mij mijn amusement en tegelijkertijd een kans om mijn hart en ziel bloot te leggen op de dansvloer.”

Kiddo’s

Emma Vandermeersch

Emma is geboren op 2 maart 2002. Toen ze 6 jaar was, begon ze te dansen bij ‘DNA2DANCE’. Ze doorliep alle fun- & showdance- groepen en verdiepte zich in de stijl modern.
Ze bleef dansen tot ze afstudeerde in het middelbaar. Nu zit ze op kot in Leuven dus dansen in Buggenhout is wat onpraktisch, maar ze zet zich nog steeds graag in voor de dansschool door les te geven. Ze gaf reeds les aan de maxistars en sinds 2021 danst ze op zaterdag met de allerkleinsten, de kiddo’s.
Stars

Chloë Peytier

Chloë is geboren op 4 mei 2004 en danste al van kleins af aan bij DNA2DANCE. Ze begon bij de kiddo’s 1 en doorliep zo alle fun-groepen. Nu verdiepte ze zich verder in de stijlen modern en urban.

Tot op heden danst ze bij de groepen selectie urban, selectie modern en klassieke technieken C. Chloë zei al van kleins af aan dat ze een choreograaf zou worden en deze kans heeft ze nu gekregen. Chloë volgde van 2016 tot 2019 dans op school. Chloë zit sinds vorig jaar in ons lesgeversteam en gaf al reeds dansles aan de superstars.

“Dans is voor mij een weg om een verhaal te vertellen en volledig mezelf te zijn! Een wereld zonder dans deze bestaat niet voor mij!”

Showdance

Tessa Thomas

Tessa is geboren op 3 oktober 2003 en danst al van kleins af bij ‘DNA2DANCE’. Ze doorliep al onze fun-groepen en verdiepte zich in de stijlen modern en urban. Tot op heden danst ze bij de groepen Modern/Jazz gevorderden en Hiphop gevorderden.

Tessa droomde als klein meisje al van choreograaf worden en die kans krijgt ze nu. Samen met haar beste vriendin Jenna deelt ze haar ervaring op een enthousiaste manier met onze kids.

“Dansen betekent voor mij jezelf vormen naar een gevoel en een verhaal vertellen op gepaste muziek.”

Kiddo’s

Chloé Kegels

Chloé is geboren op 22 mei 2000. Ze danst al van haar 5 jaar bij ‘DNA2DANCE’. Ze doorliep al onze fun-groepen en verdiepte zich in de stijlen modern en urban.

Tot op heden danst ze bij de groepen klassieke technieken 2, selectie modern en selectie urban. Chloé droomde als klein meisje al van choreograaf worden en versterkt sinds 2017 ons lesgeversteam. Ze gaf reeds les aan de ministars en de superstars. Sinds 2018 gaat ze de uitdaging aan om les te geven aan onze allerkleinsten, de kiddo’s.

“Blijf steeds jezelf, geef niet op en durf tonen wie je echt bent ! En het allerbelangrijkste: dans steeds met je hart en je voetjes zullen wel volgen.”

Showdance

Jenna Mannaert

Jenna danst al van kleins af bij ‘DNA2DANCE’. Ze doorliep al onze fun-groepen en verdiepte zich in de stijlen modern/Jazz en Hiphop.

Tot op heden danst ze bij de groepen Modern/Jazz gevorderden en Hiphop gevorderden. Jenna droomde als klein meisje al van choreograaf worden en die kans krijgt ze nu. Samen met haar beste vriendin Tessa deelt ze haar ervaring op een enthousiaste manier met onze kids.

“Als ik dans heb ik een gevoel van vrijheid en kan ik even alles uit mijn hoofd zetten en mezelf zijn.”

Zumba

Iris Huybregts

Kiddo’s

Silke Martens

Silke is geboren op 4 augustus 2002 en danst al van kleins af bij ‘DNA2DANCE’. Ze doorliep al onze fun-groepen en verdiepte zich in de stijlen modern en urban.

Tot op heden danst ze bij de groepen Modern/Jazz gevorderden en Hiphop gevorderden. Ze volgde dans op school van 2015 tot 2018. Silke droomde als klein meisje al van choreograaf worden en die kans krijgt ze nu.

``Een wereld zonder dans is voor mij geen wereld!``
Klassiek ballet & Modern/Jazz

Cassandra Simons

Cassandra zette voor de eerste keer voet in een dansles toen ze 4 jaar was. Ze begon toen met klassiek ballet in de ``Academie voor Dans`` te Lebbeke waar ze nu nog steeds danst. Ze leerde daar niet enkel ballet maar ook jazz en pointes.
Toen ze ging verder studeren in Gent besloot ze de grotere dans en sportsector te verkennen. Ondertussen geeft ze les op kampen, sportdagen en in dansscholen zowel lokaal als in Gent. Ondertussen volgt ze doorheen het jaar zelf lessen, workshops en dansstage om verschillende dansstijlen te leren kennen.
In mei 2022 behaalde ze het VTS-diploma ``initiator recreatief dansen``. Nu gaat ze voor het diploma ``Initiator Jazzdance``.
Hiphop

Jamie Robberechts

Jamie is geboren op 10 december 1999 en begon met dansen toen ze 4 jaar was bij Smoothmoves te Lebbeke waar later I Believe uit gegroeid is. Hier volgde ze verschillende stijlen: Streetdance, Hip Hop en Modern. Vanaf haar 16 jaar werd ze ook een vast waarde binnen het leerkrachten team.
Jamie heeft ervaring in het lesgeven van Kidsdance tot Hip Hop van een leeftijd van 2,5 jaar tot 16 jaar.
Jamie staat gekend voor haar goedlachse humeur en straalt dit ook uit in haar lessen. Sinds 2021 maakt Jamie deel uit van het DNA-team.